Weekend Training: Leren Masseren

Vind je het leuk om te masseren en weet je niet goed welke grepen te gebruiken, dan is deze training een leuke manier om de basistechnieken van een ontspanningsmassage te leren.

In de training leer je de basistechnieken van een klassieke massage, zoals strijkingen en knedingen. Tijdens de training werken we in tweetallen op massagetafels, zodat je zelf zowel de massage leert geven en ook zelf kunt ervaren.

Naast de massagetechnieken is er ook aandacht voor andere punten die bij een massage van belang zijn. Denk hierbij aan eigen houding, intuïtief leren masseren, gebruik van oliën enz. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis verder kunt oefenen. Aan het eind van de training heb je voldoende kennis en ervaring om iemand een volledige massage te geven. Tevens ontvang je na het volgen van de volledige massagecursus een certificaat van deelname. Mocht je na het volgen van deze training verder willen met het geven van massages kun je een vervolgcursus volgen.

Voor wie.
De training is geschikt voor iedereen die wil leren masseren. Ervaring is niet vereist. Je hoeft niet samen met iemand te komen om te kunnen deelnemen. Voor mensen, die ervaring hebben met lichaamsgericht werken en/of een praktijk daaraan ontlenen, kan deze cursus een waardevolle aanvulling zijn.

De training wordt aan een groep van maximaal 10 personen gegeven. Deze training wordt in één weekeinde gegeven.

Jouw investering: 195,00 euro

Agenda & Beschikbaarheid

24 en 25 maart 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur
26 en 27 mei 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Inschrijven

Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord.