Massage, voor wie:

Een massage is een pas op de plaats maken, stil worden in jezelf, rustig genieten en na afloop loom en ontspannen zijn en je tegelijkertijd energiek voelen en meer ruimte in jezelf ervaren. Massage is uitstekend geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en innerlijke rust, een aangename manier van aanraken, raken en geraakt worden. Jezelf overgeven aan het moment en alles loslaten is iets waar je in het dagelijks leven weinig gelegenheid toe krijgt. Massagehanden doen wat dat betreft wonderen.

Aanraken is een basisbehoefte van de mens. Een massage helpt bij stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest, en kan verlichting geven bij pijn.

Massage is voor mij de kunst van het aanraken en verbinden op een respectvolle manier. Met zorg en aandacht, warm en liefdevol. Het is een taal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden. Elke keer is een massage weer anders, dat maakt het ook zo mooi. Stroming, beweging, verandering en verbinding.Massage is voor iedereen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Om verschillende redenen zou je voor een massage kunnen kiezen, bijvoorbeeld:
- Je wilt jezelf eens lekker verwennen en ontspannen.
- Je voelt je gespannen en gestresst en kunt je niet goed ontspannen.
- Je wilt meer contact krijgen met je eigen lichaam.
- Je wilt beter leren voelen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.
- Je wilt de stilte in jezelf ervaren.