Ademen is Leven, Leven is Ademen

Als er één techniek is die je je hele leven beoefent dan is het ademhalen. Om te overleven kun je enkele weken zonder voedsel en enkele dagen zonder water. Echter enkele minuten zonder zuurstof is voldoende om je leven te bedreigen.
Zuurstof is de belangrijkste bron waarmee je je cellen voedt. Ademen wordt onbewust aangestuurd door je zenuwstelsel. Dit is een mechanisme waar je geen invloed op kunt uitoefenen. Hoe je ademt, kun je echter wel zelf sterk beïnvloeden.

De meeste mensen gebruiken slechts 30% van hun ademhalings-systeem. Daarmee benutten ze dus slechts een fractie van hun levensenergie. Met behulp van je eigen ademhaling ga je tijdens sessies je ademhalingssysteem weer openen. Beperkte adempatronen die ontstaan zijn door het vasthouden van de ademhaling om angst en pijn niet te hoeven voelen, worden getransformeerd.

Met Harmoniserend Ademen ondersteun je jouw proces op drie niveaus: fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel.
Fysiek: het vergroot de ademcapaciteit, het vermindert spanning, ontgift en leidt tot meer energie en vitaliteit.
Emotioneel: het bevrijdt en integreert onderdrukte emotionele patronen. Je zult meer zelfvertrouwen, liefde en vreugde ervaren.
Mentaal: het ruimt beperkende overtuigingen op, leidt tot meer innerlijke rust en vrede en tot vergroting van je creativiteit en geestelijke helderheid.
Spiritueel: het verbindt jezelf met je eigen kern en opent je voor bijzondere ervaringen die je meer inzicht zullen geven in hogere bewustzijnsniveaus.

Wat doen we: Door het aanleren van de unieke wijze van ademen breng je enorm veel energie in je lichaam. De ademcoach gebruikt drukpunten, bewegingstechnieken en de trilling van geluid om jouw groeiproces te stimuleren. Daarbij worden ook technieken gebruikt die je helpen onbewuste patronen te doorbreken en de ademhaling te 'openen'. Uiteindelijk ontstaat zo een volledig verbonden ademhaling die gepaard gaat met een gevoel van bevrijding, rust, inzicht en contact met je ware zelf.
Je krijgt een zeer krachtige en zelfhelende tool in handen die je altijd kunt gebruiken waar je ook bent. De techniek leer je onder begeleiding van een ademcoach en vaak kun je al vanaf de eerste sessie thuis aan de slag met de 100 ademhalingen cd. Na een aantal sessies ben je (meestal) in staat om thuis zelfsessies te doen.

Voor wie: Iedereen die wil veranderen, zich beter wil voelen, wil loslaten meer vreugde in zijn leven wil ervaren. Het vergroot de ademcapaciteit, het vermindert spanning, ontgift en leidt tot meer energie en vitaliteit. Het bevrijdt en integreert onderdrukte emotionele patronen. Je zult meer zelfvertrouwen, liefde en vreugde ervaren. Ook geeft het inzicht in hogere bewustzijnsniveaus.

Wil jij:
- Meer vreugde in je leven ervaren
- Je energie en creativiteit vergroten
- Onderdrukte emoties integreren
- Trauma's uit je jeugd oplossen
- De stress in je leven verminderen
- Je leven NU verbeteren!

Kom Harmoniserend Ademen ervaren!
Leven vanuit je natuurlijke kracht, verhoging van je vitaliteit, meer energie in je leven, gelukkige gevoelens toelaten, jezelf beter leren kennen zodat je weer volledig gaat leven vanuit jezelf met al jouw natuurlijke kwaliteiten!

Voor de workshop dagen Klik hier.