Integratieve massage

Bij de Integratieve massage worden drie verschillende massagevormen samengesmolten tot één vloeiend geheel. Eerst wordt je in een dynamische massage op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Daarna ontvang je met warme olie een intuïtieve massage. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties dragen bij aan een tedere weldaad voor lichaam en geest. Tenslotte worden de handen zachtjes op verschillende plaatsten neer gelegd en kan de levensenergie in je lichaam vrijer gaan stromen.

Integratieve massage is een ontspanningsmassage voor het hele lichaam, vanuit de holistische benadering: “aandacht voor de mens als geheel”. Naast de ontspannende werking op het lichaam is er een even grote aandacht voor het gevoel en de emotionele beleving en word je meegenomen naar een gebied van innerlijke stilte. Integratieve massage streeft naar een zo optimaal mogelijke combinatie van de drie massagevormen, zodat er een volledig “op je lijf geschreven” massage ontstaat.

Voor wie?

Zit je niet zo lekker in je lijf, ben je gespannen, heb je last van pijnlijke of gevoelige spieren, heb je last van stress en klachten als spanningshoofdpijn, slapeloosheid of hoge bloeddruk? Dan is het nu belangrijk eens tijd voor jezelf te nemen. Een massage is ontspannend voor lichaam en geest. Vijf kwartier genieten.

Effect van de massage.

Een Integratieve massage ontspant je lichaam en vermindert stress en energieblokkades. Het brengt je dichter bij jezelf, bij wat je voelt diep van binnen. Integratieve massage verhoogt je lichaamsbewustzijn en zorgt voor een betere doorstroming van de energie, het werkt helend. Daarnaast zullen stress en fysieke klachten verminderen. Na de massage zul je merken dat je gedachten tot rust zijn gekomen, dat je je weer opgeladen voelt en dat je je lichaam weer voelt.

Integratieve massage is ontwikkeld door Geert van Coillie. Meer over Geert van Coillie is te lezen op de site: www.destroming.com