De Verbinding

Verbinding met jezelf. Verbinding met jezelf en de ander. Verbinding met wat er is.

Praktijk de Verbinding helpt jouw om weer in contact te komen met je lichaam en te gaan luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft, hierdoor ga je je energieker en vitaler voelen. Je leert meer en meer uit je hoofd te komen en je bewuster te worden van jouw grenzen, jouw wensen en jouw doel in je leven.

Ik geloof in de kracht van jou als persoon als je die op een goede manier inzet. Ik help je weer verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven en te ontdekken hoe krachtig jezelf bent en dat je een zelf genezend vermogen bezit die jij volledig kunt gaan gebruiken.

Als coach gebruik ik Ademwerk, lichaamswerk en massages om met jou te werken.

Door middel van de Adem ontdek je meer bewustwording over zowel de ademhaling, voeding, beweging alsmede ontspanning (4 pijlers voor meer balans in je leven) en het nemen van je zelf verantwoordelijkheid meer in je eigen kracht te komen, meer vitaliteit in je leven te ervaren en uiteindelijk je leven in volheid te leven in harmonie met alles wat er is.

Een massage is een pas op de plaats maken, stil worden in jezelf, rustig genieten en na afloop loom en ontspannen zijn en je tegelijkertijd energiek voelen en meer ruimte in jezelf ervaren. Massage is uitstekend geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning en innerlijke rust, een aangename manier van aanraken, raken en geraakt worden. Jezelf overgeven aan het moment en alles loslaten is iets waar je in het dagelijks leven weinig gelegenheid toe krijgt. Massagehanden doen wat dat betreft wonderen.
Aanraken is een basisbehoefte van de mens. Een massage helpt bij stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest, en kan verlichting geven bij pijn. Massage is voor mij de kunst van het aanraken en verbinden op een respectvolle manier. Met zorg en aandacht, warm en liefdevol. Het is een taal die vaak meer zegt dan de best gekozen woorden. Elke keer is een massage weer anders, dat maakt het ook zo mooi. Stroming, beweging, verandering en verbinding.