Vervolg Training: Leren Masseren

Deze vervolg training gaan we dieper in op het geen wat je in het eerste weekend hebt geleerd. Je leert nieuwe grepen en knedingen om een uitgebreidere massage te kunnen geven. We bouwen verder op de de basistechnieken die je tijdens het eerste weekend hebt geleerd.

In de training leer je meer technieken van een klassieke massage, we verbreden je kennis en je krijgt nog meer technieken zoals strijkingen en knedingen. Tijdens de training werken we in tweetallen op massagetafels, zodat je zelf zowel de massage leert geven en ook zelf kunt ervaren.

Naast de massagetechnieken is er ook aandacht voor andere punten die bij een massage van belang zijn. Denk hierbij aan eigen houding, intuïtief leren masseren, gebruik van oliën enz. Je ontvangt een duidelijke handleiding, zodat je thuis verder kunt oefenen. Aan het eind van de training heb je voldoende kennis en ervaring om iemand een volledige massage te geven. Tevens ontvang je na het volgen van de volledige massagetraining een certificaat van deelname. Mocht je na het volgen van deze training nog meer technieken willen leren dan kun je de verdiepingsworkshops komen volgen.

Voor wie.
De training is geschikt voor iedereen die de basistraining leren masseren heeft gevolgd en graag nog meer technieken wil leren. Het is wenselijk dat je al een eerste training hebt gevolgd. Je hoeft niet samen met iemand te komen om te kunnen deelnemen. Voor mensen, die ervaring hebben met lichaamsgericht werken en/of een praktijk daaraan ontlenen, kan deze cursus een waardevolle aanvulling zijn.

De training wordt aan een groep van maximaal 10 personen gegeven. Deze training wordt in één weekeinde gegeven.

Jouw investering: 195,00 euro

Agenda & Beschikbaarheid:
16 en 17 juni 2018 van 10.00 uur tot 17.00 uur